Ultralyd urinveier

Fantastisk
Les mer
For første gang føler jeg at en lege virkelig tar meg alvorlig, sender meg videre når det trengs. Har aldri hatt en bedre lege
EN FANTASTISK LEGE
Les mer
Så takknemlig for at vi fant frem til denne legen, han er bare utrolig dyktig, så oppdatert på faget og med en fantastisk personlighet, tar han seg god tid og ser pasienten. Jeg anbefaler virkelig denne legen.
Grundig og kunnskapsrik
Les mer
En svært dyktig lege. Han er kunnskapsrik, grundig. Viktigst av alt er at denne legen tar seg tid. Ikke minst så henviser han videre og følger grundig opp. Dette er livsviktig. Mange leger er ikke like gode på dette. Han lytter og lett å prate med. Eg er privilegert, heldig og ekstremt takknemlig som har en så dyktig fastlege.

Smerter eller ubehag i urinveiene?

Urinveiene består av nyrene , urinrørene mellom nyren og blæren , urinblæren og urinrøret fra blæren . En rekke symptomer kan oppstå i alle nivåene av urinveiene. Nyresteinssmerter kan kjennes i magen og kan stråle ned i lyskene. Bevegelsestrang under smerteanfallene er vanlig .Blod i urinen kan være tegn på alvorlig sykdom i urinveiene og bør alltid utredes videre.

Ultralyd undersøkelse

Enkelt organ sjekk brukes når symptomer eller plager viser til spesifikke områder på kroppen. Dette kan være smerter i skulder, kne eller mage. Da vil vi bruke ultralyd direkte på det aktuelle organet eller kroppsdel. Vi starter alltid med en konsultasjon for å avklare problemstillingen før vi går igang med ultralydundersøkelsen.

Pasienten undersøkes vanligvis liggende på rygg og i sideleie. Gel brukes for å gi kontakt mellom ultralydhodet og huden. Under undersøkelsen vil pasienten av og til bli bedt om å holde pusten for å sikre best mulig innsyn. Total undersøkelsestid er 15-45 min

Kort ventetid, ingen henvisning nødvendig

Vår lege Halvard Martin Aag har siden 1999 brukt ultralyd som et viktig diagnoseverktøy i sin praksis, og gjennomfører årlig nærmere 1500 ultralydundersøkelser.

Kom når det passer deg

Vi har fleksible åpningstider – kort ventetid, og strekker oss langt for å møte dine behov som pasient. Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.