Ultralyd av testikler

Fantastisk
Les mer
For første gang føler jeg at en lege virkelig tar meg alvorlig, sender meg videre når det trengs. Har aldri hatt en bedre lege
EN FANTASTISK LEGE
Les mer
Så takknemlig for at vi fant frem til denne legen, han er bare utrolig dyktig, så oppdatert på faget og med en fantastisk personlighet, tar han seg god tid og ser pasienten. Jeg anbefaler virkelig denne legen.
Grundig og kunnskapsrik
Les mer
En svært dyktig lege. Han er kunnskapsrik, grundig. Viktigst av alt er at denne legen tar seg tid. Ikke minst så henviser han videre og følger grundig opp. Dette er livsviktig. Mange leger er ikke like gode på dette. Han lytter og lett å prate med. Eg er privilegert, heldig og ekstremt takknemlig som har en så dyktig fastlege.

Smerter eller ubehag i testikler?

Utredning av testikulære svulster.

Bitestikkelcyster skilles lett fra testikulære svulster. Ultralyd kan ofte skille mellom testistorsjon/testikkelvridning, akutt bitestikkelbetennelse og akutt testikkelbetennelse, men intermitterende torsjon/vridning kan ikke utelukkes.

Smerter eller hevelser i pungen er et forholdsvis vanlig fenomen. Både banale og alvorlige tilstander kan skjule seg bak disse tilstandene.

Ved akutt oppståtte, sterke smerter bør lege kontaktes umiddelbart

Ved mindre dramatiske plager er det god grunn til å bli undersøkt av lege for å få stilt en diagnose, men da haster det ikke.

Kort ventetid, ingen henvisning nødvendig

Vår lege Halvard Martin Aag har siden 1999 brukt ultralyd som et viktig diagnoseverktøy i sin praksis, og gjennomfører årlig nærmere 1500 ultralydundersøkelser.

Kom når det passer deg

Vi har fleksible åpningstider – kort ventetid, og strekker oss langt for å møte dine behov som pasient. Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.