Ultralyd prostata

Fantastisk
Les mer
For første gang føler jeg at en lege virkelig tar meg alvorlig, sender meg videre når det trengs. Har aldri hatt en bedre lege
EN FANTASTISK LEGE
Les mer
Så takknemlig for at vi fant frem til denne legen, han er bare utrolig dyktig, så oppdatert på faget og med en fantastisk personlighet, tar han seg god tid og ser pasienten. Jeg anbefaler virkelig denne legen.
Grundig og kunnskapsrik
Les mer
En svært dyktig lege. Han er kunnskapsrik, grundig. Viktigst av alt er at denne legen tar seg tid. Ikke minst så henviser han videre og følger grundig opp. Dette er livsviktig. Mange leger er ikke like gode på dette. Han lytter og lett å prate med. Eg er privilegert, heldig og ekstremt takknemlig som har en så dyktig fastlege.

Vanskelig å late vannet? Det kan være prostata

Er plassert like under urinblæren og urinrøret går gjennom kjertelen. Når kjertelen vokser fører dette til at trykket på urinstrålen går ned, det kan ta lang tid før urinen kommer frem når en skal late vannet og en må opp om natten for å tømme urinblæren. I tillegg kan det komme urin ut av urinrøret etter at en føler seg ferdig på toalettet. For å avklare om det er sykdom i prostata , er Ultralyd en egnet metode .

Gjennomføres som regel via endetarmen. Viser den totale størrelsen på prostata.

Kan påvise forholdsvis små fortetninger i kjertelen. Skiller ikke særlig godt mellom benigne og maligne fortetninger. Svulster i periferien er ofte maligne, svulster sentralt er ofte benigne.

Kort ventetid, ingen henvisning nødvendig

Vår lege Halvard Martin Aag har siden 1999 brukt ultralyd som et viktig diagnoseverktøy i sin praksis, og gjennomfører årlig nærmere 1500 ultralydundersøkelser.

Kom når det passer deg

Vi har fleksible åpningstider – kort ventetid, og strekker oss langt for å møte dine behov som pasient. Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.