Ultralyd av magen

Fantastisk
Les mer
For første gang føler jeg at en lege virkelig tar meg alvorlig, sender meg videre når det trengs. Har aldri hatt en bedre lege
EN FANTASTISK LEGE
Les mer
Så takknemlig for at vi fant frem til denne legen, han er bare utrolig dyktig, så oppdatert på faget og med en fantastisk personlighet, tar han seg god tid og ser pasienten. Jeg anbefaler virkelig denne legen.
Grundig og kunnskapsrik
Les mer
En svært dyktig lege. Han er kunnskapsrik, grundig. Viktigst av alt er at denne legen tar seg tid. Ikke minst så henviser han videre og følger grundig opp. Dette er livsviktig. Mange leger er ikke like gode på dette. Han lytter og lett å prate med. Eg er privilegert, heldig og ekstremt takknemlig som har en så dyktig fastlege.

Smerter eller ubehag i magen?

I magen er det store og viktige organer. Ultralydmetoden egner seg godt til å se på leveren, gallegangene, galleblæren, bukspyttkjertelen, hovedpulsåren, de store karene fra tarmene og milten, tynntarm og tykktarm, urinblære, nyrene, prostata, eggstokker, livmor og de store blodårene i bekkenet.

En kan også bruke ultralyd til å se på store muskelgrupper på bakre bukvegg samt se etter lymfeknuter som er forstørret i magen. Blindtarmen egner seg også godt å se på ved hjelp av Ultralyd.

Ultralyd egner seg svært godt til utredning av uklare mageplager. Ved hjelp av ultralyd kan man avdekke cyster, svulster, abscesser, væskeansamlinger, blodpropper i blodkar, infeksjon, størrelsen av hovedpulsåren , stener i galleblære/nyrer/urinrør. Ultralyd kan også  brukes til å vurdere blodsirkulasjonen til ulike strukturer i magen.

Hos oss kommer du raskt til undersøkelse av dine symptomer. Vi har kort ventetid og bruker god tid for å gi den en grundig ultralydundersøkelse.

Kort ventetid, ingen henvisning nødvendig

Vår lege Halvard Martin Aag har siden 1999 brukt ultralyd som et viktig diagnoseverktøy i sin praksis, og gjennomfører årlig nærmere 1500 ultralydundersøkelser.

Kom når det passer deg

Vi har fleksible åpningstider – kort ventetid, og strekker oss langt for å møte dine behov som pasient. Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.