Ultralyd ankel

Fantastisk
Les mer
For første gang føler jeg at en lege virkelig tar meg alvorlig, sender meg videre når det trengs. Har aldri hatt en bedre lege
EN FANTASTISK LEGE
Les mer
Så takknemlig for at vi fant frem til denne legen, han er bare utrolig dyktig, så oppdatert på faget og med en fantastisk personlighet, tar han seg god tid og ser pasienten. Jeg anbefaler virkelig denne legen.
Grundig og kunnskapsrik
Les mer
En svært dyktig lege. Han er kunnskapsrik, grundig. Viktigst av alt er at denne legen tar seg tid. Ikke minst så henviser han videre og følger grundig opp. Dette er livsviktig. Mange leger er ikke like gode på dette. Han lytter og lett å prate med. Eg er privilegert, heldig og ekstremt takknemlig som har en så dyktig fastlege.

Smerter eller ubehag i ankelen?

Ankelsmerter er vanlige og skyldes ofte skader og overbelastninger. Omtrent en femtedel av alle voksne menn angir plager fra ankelen i løpet av det siste året, men de færreste oppsøker lege. Ca. 20% av alle muskelskjelettplager skriver seg fra ankelen eller foten.

Artritter/betennelsestilstander oppdages ofte ikke på røntgen eller MR, men artritt i øvre ankelledd kan sees på ultralyd. Ultralyd er også egnet for å avdekke væske i ankelleddet samt vurdere seneapparatet rundt leddet. En bruke Ultralyd til å veilede nålen ved injeksjonsbehandling (sette medisiner i ankelleddet).

Kort ventetid, ingen henvisning nødvendig

Vår lege Halvard Martin Aag har siden 1999 brukt ultralyd som et viktig diagnoseverktøy i sin praksis, og gjennomfører årlig nærmere 1500 ultralydundersøkelser.

Kom når det passer deg

Vi har fleksible åpningstider – kort ventetid, og strekker oss langt for å møte dine behov som pasient. Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.