Helsesjekk med Ultralyd

Helsesjekk med ultralyd er en systematisk undersøkelse av en rekke av kroppens organer og regioner

Fantastisk
Les mer
For første gang føler jeg at en lege virkelig tar meg alvorlig, sender meg videre når det trengs. Har aldri hatt en bedre lege
EN FANTASTISK LEGE
Les mer
Så takknemlig for at vi fant frem til denne legen, han er bare utrolig dyktig, så oppdatert på faget og med en fantastisk personlighet, tar han seg god tid og ser pasienten. Jeg anbefaler virkelig denne legen.
Grundig og kunnskapsrik
Les mer
En svært dyktig lege. Han er kunnskapsrik, grundig. Viktigst av alt er at denne legen tar seg tid. Ikke minst så henviser han videre og følger grundig opp. Dette er livsviktig. Mange leger er ikke like gode på dette. Han lytter og lett å prate med. Eg er privilegert, heldig og ekstremt takknemlig som har en så dyktig fastlege.

Helsesjekk med ultralyd er en systematisk undersøkelse av en rekke av kroppens organer og regioner

Helsesjekk med ultralyd passer for deg hvis du føler deg uvel og trøtt i dagliglivet, hvis du kjenner en hevelse eller kul som ikke var der før. Eller hvis du har foreldre eller søsken med kreftdiagnose eller hjerteproblemer. Eller du føler deg helt ok, men ser viktigheten i å sjekke helsetilstanden for å oppdage begynnende faresignaler så tidlig som mulig.

Hensikten med helsesjekken er å påvise eventuell sykdom som kreft på et tidlig tidspunkt, og samtidig identifisere risikoer for andre sykdommer som hjerte og karsykdom. På den måten kan man forebygge og forhindre utvikling av hjerneslag og hjerteinfarkt.

«helsesjekk med ultralyd» er en systematisk ultralyd-undersøkelse som inkluderer følgene organer og regioner:

For de aller fleste fører en slik helsesjekk til en bekreftelse på at alt er som det skal være. Det er en fin følelse som gjør du går lettet ut i hverdagen.

Undersøkelsen utføres at spesialist i allmennmedisin og fastlege Halvard Martin Aag. Han har jobbet med allmennmedisin siden 1990 og ultralyddiagnostikk siden 1999. Vi bruker kun det beste ultralydapparatet på markedet. God kompetanse og topp moderne utstyr er avgjørende for å gi best mulig ultralydundersøkelse.

Kort ventetid, ingen henvisning nødvendig

Vår lege Halvard Martin Aag har siden 1999 brukt ultralyd som et viktig diagnoseverktøy i sin praksis, og gjennomfører årlig nærmere 1500 ultralydundersøkelser.

Kom når det passer deg

Vi har fleksible åpningstider – kort ventetid, og strekker oss langt for å møte dine behov som pasient. Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.